Tiedotteet

Uutiset
Sivuja yhteensä:  1 

Yleinen arvonlisävero nousi, meidän hinnat ei
01.01.2013
Suomen yleinen arvonlisäveroprosentti on noussut tänään yhdellä prosenttiyksiköllä. Aiemmin hinnat ovat sisältäneet ALV 23%, joka on nyt korvattu ALV 24% verokannan mukaisesti. Pidimme kuitenkin hintamme ennallaan veronkorotuksesta huolimatta.


Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut otettu käyttöön.
13.02.2012
Voit maksaa seuraavien suomalaisten pankkien verkkomaksuilla: Nordea E-maksu, Osuuspankki Verkkomaksu, Sampo Pankki Verkkomaksu, Aktia/Sp/Pop-maksu (Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia), S-Pankki Verkkomaksu, Tapiola Pankki Verkkomaksu, Handelsbanken Verkkomaksu, Ålandsbanken E-maksu.


Lasku ja Osamaksu - Klarna otettu käyttöön. Maksat vasta kun tilauksesi on saapunut!
25.05.2010
Lasku - 14 päivää maksuaikaa. Maksat vasta kun tilauksesi on saapunut! Ostaminen käy helposti ja luottotietojen tarkistaminen tapahtuu muutamassa sekunnissa tilausprosessin aikana.

Osamaksu - Klarna. Voit maksaa myös osissa. Osamaksuvaihtoehdot ovat 3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk ja 36 kk. Maksettava summa määräytyy valitun maksuajan perusteella, kuitenkin aina vähintään 8,95 euroa kuukaudessa.

Palvelun tarjoaa Klarna, aikaisemmalta nimeltään Kreditor.


Luottokortilla maksaminen otettu käyttöön
15.01.2010
Uutena maksutapana on otettu käyttöön luottokortti. Hyväksymme seuraavat luottokortit: Visa-, Visa Debit-, Visa-Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja Eurocard-kortit. Luottokortin tiedot annetaan SSL suojatussa yhteydessä Luottokunnan digitaalisen maksupalvelun maksulomakkeella. Luottokortilla maksettaessa luottokortin tiedot eivät tallennu verkkokaupaan. Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelu käytössä.
VisaVisa ElectronVerified by VisaMastercardMasterCard SecureCode

Sivuja yhteensä:  1 
 Takaisin 
 © 2005-2020 Digipiste.fi